A Tolkar bemutatja a legmodernebb mosó-csavaró gépét, a Miracle sorozatot az új fejlesztésű „Poly-Rib ECO Drum”-mal.

Amikor cigarettaszál a centrifugálás közben mindvégig állva marad a mosógép tetején!

A PolyRib drum, ahogy mi nevezzük, egy forradalmian új dob struktúra, több kis bordával (szárnyakkal), a szokásos 3-4 helyett.

Ez a dobfelépítés jobb mechanikai hatást eredményez, növeli a szennyeződés eltávolításának hatásosságát továbbá jobb öblítést biztosít az esőztetéssel. A máshol esetenként felmerülő, a nagy ágyneműknél magas centrifugálási fordulaton előforduló törések sem keletkeznek. Ellenkezőleg, a sok kis szárny megkíméli a ruhát.

Az ECO Drum szintén saját fejlesztés.

Amint azt mindannyian tudjuk, a vízhiány napjaink legégetőbb kérdésévé vált. A Tolkar célul tűzte maga elé, hogy olyan új rendszert fejlesszen ki ami akár 50 %-kal kevesebb vízfelhasználással működtessen mosógépet, és létre hozta a Eco Drum-ot. Mosás folyamán, az üstbe kerülő vizet, ahol a víz kifolyását a dobból a PolyRib korlátozza és a ritkább perforáció miatt is kisebb mennyiségű, egy az üst alatt működő keringető szivattyúval visszapumpáljuk a dobba. Ezt a rendszert nevezzük EcoDrum-nak ami a PolyRib-bel együtt működik.

A fenti módszert alkalmazva a dob és az üst közti rész teljesen kiürítetté vált, és mosás, öblítés alatt itt nincs víz. Az említett részen a hagyományos gépeknél 40-50 % a felhasznált víz mennyisége, így ez a megoldás 40-50%-s vízmegtakarítást eredményez. Miután mellőzhető az a vízmennyiség ami ebben a térben lenne, drámaian lecsökken a szükséges vízmennyiség és ezáltal a szükséges mosószer és természetesen az energiafelhasználás is hasonló mértékben csökken.

Mindegyik gép képes a 400-s G elérésére és ezt mindennemű vibráció nélkül teszi, a Smart Balancing System segítségével.

Ez a 400-s G kb. 20% energia megtakarítást eredményez szárításkor illetve vasaláskor, a jelentős szárítási ill. vasalási idő csökkenés miatt. A töltet nagyságától függetlenül az Smart Balancing System biztosítja a teljes kiegyenlítődést, gyakorlatilag az újraindítás fogalma megszűnik. A gépek mechanikus alkatrészei nincsenek kitéve a vibráció okozta anyagfáradságnak.

Összehasonlítva a hagyományos mosó-csavaró gépekkel, a Miracle a körülményektől függően 6-10 hónap alatt visszatéríti a beruházás különbözetét.
Ismerje meg a 21. század technológiáját!