Rokatex Kft

Regisztráció | Belépés

Mobil: +36 (30) 950 1734

E-mail: rokatex@rokatex.hu

Rólunk

Nyitólap > Rólunk

Cégünk ipari mosógépek, vegytisztítógépek, ipari szárítógépek, ipari vasalók, mángórlók forgalmazásával és szervizelésével foglakozik.


Üdvözöljük a Rokatex Kft honlapján, cégünk ipari mosógépek, vegytisztítógépek, ipari szárítógépek, ipari vasalók, kalanderek, mángorlók forgalmazásával és szervizelésével foglakozik.

Reméljük, könnyen megtalálja a keresett információkat és azok megfelelnek elvárásainak, ha nem, kérem keressen bennünket egyéb módon.

Cégünk mosodai és vegytisztító gépek forgalmazásával, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Több 25 éve látjuk el az olasz Ilsa vegytisztítógép gyártó vállalat képviseletét. Ipari mosógépeink és szárítógépeink spanyol Primer, LG Professional, a belga Smartex fejlesztésű török Tolkar, és Whirlpool gépek. Szolgáltatásaink között szerepel az olasz Imesa mosógépeinek és szárítógépeinek  értékesítése, szervizelése és karbantartása.

Gépeinket megtalálhatja szerte az országban gyárakban, tisztítóláncolatokban mint a pl. a topclean, az ametiszt, és a tip top tisztító szalonjaiban, szociális intézményekben ill. egyedi mosodákban.

A fenti gépeken kívül minden kiegészítőt forgalmazunk ami egy szalonba szükséges: különböző vasaló-, foltkezelő-, jelölő-, csomagológépek, konveyorok stb.

Az általunk forgalmazott gépeket mi telepítjük, szervizeljük. Ha van elképzelése milyen gépet szeretne, kérem lépjen be a rendszerbe, ahol megtalálhatja néhány gép műszaki paraméterét, ill. ábráját. A végső megoldáshoz pedig remélem személyesen is találkozunk.